عوارض و فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت

فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت

فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت باعث شده تا در بسیاری از محصولات بهداشتی صورت از این ماده استفاده شود. در واقع این اسید، عنصری کلیدی و مهم است که باعث کاهش التهابات پوست و درمان آکنه خواهد شد و در صورت مصرف صحیح، به بهبود پوست کمک می‌کند.

در این مطلب می‌خواهیم توضیح دهیم که سالیسیلیک اسید چیست و درباره فواید سالیسیلیک اسید برای لک صورت ، جوش و مشکلات دیگر اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. پس پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای آن با ما همراه باشید.

سالیسیلیک اسید چیست؟

این ماده یک اسید هیدروکسی است که از برگ درخت بید به دست می‌آید و به عنوان لایه بردار شیمیایی شناخته می‌شود. سالیسیلیک اسید در دو نوع آلفا و بتا وجود دارد و استفاده از آن‌ها موجب باز کردن منافذ و پاکسازی آن‌ها خواهد شد.

جالب است بدانید نوع آلفای این اسید روی سطح پوست تاثیر می‌گذارد، در حالیکه نوع بتا به عمق پوست نفوذ می‌کند و تاثیرات طولانی مدتی روی آن خواهد گذاشت. سالیسیلیک اسید در غلظت‌های بالا برای درمان آکنه، لایه برداری، از بین بردن جای جوش یا لک و ملاسما کاربرد دارد.

سالیسیلیک اسید برای پوست چرب

فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت کدامند؟

همانطور که در بالا اشاره کردیم، فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت به حدی زیاد هستند که در بسیاری از محصولات مراقبتی از این اسید استفاده می‌شود. در این بخش این فواید را نام می‌بریم:

سالیسیلیک اسید برای جوش و آکنه

اولین و مهم‌ترین کاربرد سالیسیلیک اسید برای جوش و آکنه است. از آنجا که جوش به دلیل گیر افتادن سلول‌های مرده، چربی و آلودگی در منافذ پوست ایجاد می‌شود، به کمک این ماده می‌توانید از بروز آن جلوگیری کنید. این لایه بردار قوی با نفوذ به عمق پوست، منافذ را باز کرده و سلول‌های مرده را از بین می‌برد.

سالیسیلیک اسید برای جوش

مزایای سالیسیلیک اسید برای پوست چرب

سالیسیلیک اسید برای پوست چرب بسیار مفید است و مانع از تجمع چربی روی آن می‌شود. در واقع این ماده محلول در روغن بوده و با نفوذ به زیر چربی‌ها و پوست مرده، پوست شما را عمیقاً پاکسازی می‌کند. به این ترتیب با مصرف سالیسیلیک اسید از چربی بیش از حد پوست رها خواهید شد.

جلوگیری از التهاب پوست

جالب است بدانید اسید سالیسیلیک دارای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی بوده و به این ترتیب از بروز تورم و قرمزی پیشگیری می‌کند. همچنین با از بین بردن باکتری‌های مولد آکنه مانع از بروز جوش و آکنه خواهد شد.

بهتر است بخوانید:
راه های جلوگیری از چرب شدن پوست

اسید سالیسیلیک برای لک صورت

یکی از فواید اسید سالیسیلیک برای لک صورت ناشی از بارداری یا افزایش سن است. در واقع این ماده با باز کردن منافذ و شکستن پیوند بین سلول‌های مرده موجب تجزیه چربی‌ها، سموم و لک‌ها می‌شود و به این ترتیب پوستتان را تا حد قابل توجهی روشن‌تر خواهد کرد.

اسید سالیسیلیک برای لک صورت

سالیسیلیک اسید برای جوش سرسیاه

یکی از رایج‌ترین روش های درمان جوش سر سیاه صورت ، استفاده از سالیسیلیک اسید است. معمولاً جوش سرسیاه به دلیل تولید بیش از حد چربی در داخل و اطراف فولیکول‌های مو ایجاد می‌شود و سالیسیلیک اسید با تنظیم میزان چربی و حذف باکتری‌ها آن را درمان خواهد کرد.

مضرات سالیسیلیک اسید برای پوست

اگرچه این ماده به طور کلی بی‌خطر به شمار می‌آید، اما ممکن است با مصرف آن، به ویژه برای اول دچار عوارض و مشکلاتی شوید. همچنین توجه داشته باشید که اسید سالیسیلیک باعث افزایش حساسیت پوست در برابر نور خورشید می‌شود و باید در حین استفاده از آن حتماً از کرم ضد آفتاب استفاده نمایید.

شایع‌ترین مضرات سالیسیلیک اسید برای پوست عبارتند از:

  • تحریک و قرمزی
  • خشکی و پوسته‌ریزی
  • سوزش، خارش و لایه برداری زیاد
  • بروز علایم آلرژیک مانند کهیر و سوزش
  • از بین بردن چربی پوست بیش از حد لازم
  • بروز التهاب در پوست‌های خشک و حساس

توصه می‌کنیم جهت روبه‌رو نشدن با مضرات سالیسیلیک اسید برای پوست ، آن را برای مدت طولانی و نواحی وسیع پوست استفاده نکنید و از مصرف آن روی پوست حساس و نازک کودکان جداً خودداری کنید. علاوه بر آن در صورت مواجهه با علائمی مانند سردرد، گیجی، حالت تهوع، بی‌حالی، اسهال و استفراغ، فوراً مصرف فرآورده را متوقف نمایید.

مضرات سالیسیلیک اسید برای پوست

معرفی محصولات حاوی سالیسیلیک اسید

متخصصان پوست معمولاً با توجه به نوع پوستتان، دوزها و فرم‌های مختلفی از سالیسیلیک اسید را برای شما تجویز می‌کنند. اما برندهای مختلف در تولید محصولات خود از دوز کنترل شده‌ای اسید سالیسیلیک استفاده می‌کنند که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

ژل شستشوی صورت ایلابرت مدل سالیسیلیک اسید

این ژل شستشوی صورت ایلابرت انتخابی ایده‌آل برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه است؛ چرا که با نفوذ به لایه‌های پوست، آن را به صورت عمقی پاکسازی خواهد کرد. برخی از مزایای این محصول عبارتند از:

  • کاهش ترشح چربی
  • مبارزه با جوش و اکنه
  • افزایش نرمی و لطافت پوست
  • از بین بردن سلول‌های مرده پوست

تونر صورت ایلابرت مدل سالیسیلک اسید

بعد از شستشوی صورت می‌توانید از تونر ایلابرت برای تنظیم PH پوست صورت و گردن استفاده نمایید. این محصول با کیفیت قادر است با کاهش چربی پوست، موجب کنترل آکنه شود و در کنار آن موجب از بین رفتن لکه‌های قهوه‌ای، زبری و چروک پوست نیز خواهد شد.

سرم سالیسیلیک اسید وزه

حتماً می‌دانید که سرم پوست به دلیل ساختار ریز مولکولی، سریع‌تر جذب پوست می‌شود و اثربخشی بیشتری را به همراه دارد. سرم پوست وزه حاوی سالیسیلیک اسید و جای سبز بوده و برای انواع پوست به ویژه پوست‌های چرب قابل استفاده می‌باشد.

برخی از اثرات استفاده از این محصول به شرح زیر هستند:

  • ضد جوش
  • کنترل چربی
  • کاهش سایز منافذ
  • رفع جای جوش و تیرگی
  • کاهش التهاب جوش‌های فعال

سوالات متداول درباره فواید و عوارض سالیسیلیک اسید برای پوست چرب

در این مطلب درباره عوارض و فواید سالیسیلیک اسید برای پوست صورت صحبت کردیم تا شما عزیزان بتوانید با آگاهی کامل از این اسید برای پوستتان استفاده نمایید. اما مکن است باز هم با سوالاتی در این خصوص مواجه شوید که می‌توانید آن‌ها را در قسمت نظرات از کارشناسان الانزا بپرسید. در ادامه به برخی از سوالات متداول کاربران پاسخ داده‌ایم:

آیا سالیسیلیک اسید برای جوش مفید است؟

بله، این لایه بردار قوی با نفوذ به عمق پوست منافذ را باز کرده و سلول‌های مرده را از بین می‌برد و به این ترتیب از بروز جوش و آکنه پیشگیری خواهد کرد.

مضرات سالیسیلیک اسید برای پوست کدامند؟

اگرچه این ماده به طور کلی بی‌خطر به شمار می‌آید، اما ممکن است با مصرف آن، به ویژه برای اول دچار عوارض و مشکلاتی شوید که در این مقاله درباره آنها صحبت کرده‌ایم.