۱۲ روش جلوگیری از جوش صورت در تابستان

جلوگیری از جوش صورت در تابستان

علت جوش زدن صورت در تابستان می‌تواند تعریق زیاد، رطوبت، گرمای هوا و … باشد. در واقع افراد زیادی در روزهای گرم شاهد بیشتر شدن جوش و آکنه در صورتشان هستند و به دنبال دلیل و راهکارهای رفع این مشکل می‌گردند.

به همین دلیل در این مطلب می‌خواهیم درباره علت جوش زدن صورت در گرما با شما عزیزان صحبت کنیم و روش‌های ساده‌ای را برای جلوگیری از بروز این مشکل در اختیارتان قرار دهیم. پس پیشنهاد می‌کنیم مطالعه آن را از دست ندهید.

چرا در تابستان جوش میزنیم؟

مهم‌ترین علت جوش زدن صورت در تابستان ، گرما و رطوبت زیاد است که باعث افزایش تعریق می‌شود. این امر باعث چسبنده شدن سلول‌های پوستی و جذب آلودگی‌ها شده و در نهایت با ترکیب این آلودگی‌ها با چربی طبیعی پوست، سطح اکسیژن کم شده و دچار جوش و التهاب خواهید شد.

بنابراین در پاسخ به این سوال که چرا در تابستان جوش میزنیم ، می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • گرما
  • رطوبت
  • تعریق زیاد
  • سبوم اضافی
  • تکثیر باکتری‌ها
  • کاهش اکسیژن پوست

چرا در تابستان جوش میزنیم

برای جلوگیری از جوش صورت در تابستان چه کنیم؟

حالا که می‌دانید علت جوش زدن صورت در گرما چیست، وقت آن رسیده که راهکارهای ساده‌ای را برای جلوگیری از بروز این مشکل بررسی کنیم:

بهتر است بخوانید:
۱۰ راهکار از بین بردن جای جوش فوری

از ضد آفتاب فاقد چربی استفاده کنید

یک علت جوش زدن صورت در تابستان ، استفاده از کرم ضد آفتاب چرب و سنگین است. این محصولات، چربی زیادی را به پوستتان اضافه می‌کنند که مانع از تنفس پوست شده و با انسداد منافذ، احتمال بروز جوش را افزایش خواهد داد. بنابراین سعی کنید ضد آفتاب‌های بر پایه مواد معدنی و حاوی تیتانیوم اکساید و زینک اکساید را انتخاب کنید.

از شوینده مناسب مناسب استفاده کنید

همانطور که گفتیم، در فصل تابستان فعالیت غدد چربی بیشتر می‌شود و به همین دلیل بیش از فصول دیگر باید به شستشوی پوستتان اهمیت بدهید. پیشنهاد ما این است که به کمک یک فوم شستشوی صورت ملایم، روزانه دو بار صورت را بشویید و برای کاهش چربی و تعریق آن نیز از تونر استفاده کنید.

دو تا سه بار در هفته لایه برداری کنید

لایه برداری پوست کمک می‌کند تا منافذ آن به صورت عمیق‌تری تمیز شوند و کمتر به جوش و آکنه مبتلا شوید. به همین دلیل برای جلوگیری از جوش صورت در تابستان پیشنهاد می‌کنیم هفته‌ای دو تا سه بار با استفاده از اسکراب صورت متناسب با نوع پوستتان، آن را لایه برداری نمایید.

هر روز مرطوب کننده بزنید

یک کرم مرطوب کننده فاقد چربی، با تامین رطوبت مورد نیاز پوست چربی آن را کاهش می‌دهد و باعث جلوگیری از بروز جوش خواهد شد. همچنین استفاده منظم از کرم‌های مرطوب کننده باعث بهبود حالت و کیفیت پوست شما نیز خواهد شد.

بعد از تعریق دوش بگیرید

برای جلوگیری از جوش صورت در تابستان لازم است بلافاصله بعد از عرق کردن دوش بگیرید. اگر با جوش و آکنه بدن هم درگیر هستید، این کار کمک زیادی به شما خواهد کرد. پیشنهاد می‌کنیم از یک شامپو بدن متناسب با نوع پوستتان استفاده کنید تا ضمن پاکسازی پوست، باعث خشکی بیش از حد آن نیز نشود.

از مصرف بعضی خوراکی‌ها خودداری کنید

در هوای گرم میل به مصرف خوراکی‌های شیرین و نوشیدنی‌های قندی افزایش می‌یابد؛ یک علت جوش زدن صورت در گرما و فصل تابستان نیز می‌تواند همین مساله باشد. چرا که غذاهای پر قند موجب افزایش انسولین و افزایش چربی پوست خواهند شد. پس سعی کنید تا حد امکان مواد غذایی سالم مانند میوه‌ها را جایگزین خوراکی‌های شیرین نمایید.

علت جوش زدن صورت در گرما

لباس مناسب بپوشید

پارچه‌های نایلون، ضخیم یا زبر با ایجاد اصطکاک روی پوست باعث بروز التهاب و جوش می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم در فصل تابستان لباس‌هایی بپوشید که دارای پارچه‌ای لطیف، نازک و با رنگ روشن باشند. همچنین برای پیشگیری از جوش صورت نیز از کلاه‌های لبه‌دار استفاده کنید.

علت جوش زدن صورت در تابستان

نکاتی برای جلوگیری از جوش صورت در تابستان

  • آب زیاد بنوشید.
  • به جوش‌ها دست نزنید.
  • با دست‌های کثیف صورتتان را لمس نکنید.
  • به مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار نگیرید.
  • قبل از ورزش کردن و پیاده روی، آرایشتان را پاک کنید.
بهتر است بخوانید:
خواص باور نکردنی پماد زینک اکساید

سوالات متداول درباره درمان و علت جوش زدن صورت در گرما

در این مقاله درباره علت جوش زدن صورت در تابستان صحبت کردیم و روش‌های جلوگیری از جوش صورت و بدن را نیز توضیح دادیم. در ادامه هم به سوالات پرتکرار کاربران در این زمینه پاسخ خواهیم داد:

چرا در تابستان جوش میزنیم؟

گرما و رطوبت زیاد در فصل تابستان موجب افزایش تعریق، چسبندگی پوست، جذب آلودگی‌ها و در نهایت بروز جوش و التهاب خواهد شد.

برای پیشگیری از جوش صورت در گرما چه کنیم؟

در این مطلب راه‌های ساده‌ای را برای جلوگیری از بروز این مشکل بیان کرده‌ایم؛ آن را از دست ندهید.