آگاهی از فواید و مضرات لیزر موهای زائد به شما کمک می کند تا بتوانید با دید بازتری این روش را برای حذف موهای زائد صورت و بدن خود انتخاب نمایید یا به سراغ روشهای دیگر بروید. در واقع لیزر در سالهای اخیر به یکی از پرطرفدارترین روشهای از بین بردن موهای زائد تبدیل شده است.
اما ممکن است شما هم مطالبی درباره عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد شنیده باشد و این سوال برایتان ایجاد شود که این روش برای چه کسانی ضرر دارد. در این مقاله قصد داریم به طور مفصل درباره این موارد صحبت کنیم و به تمام ابهامات ذهنی شما پاسخ دهیم.
فواید لیزر موهای زائد
اولین و مهمترین مزیت لیزر نسبت به دیگر روشهای موزدایی این است که بعد از پایان عمل لیزر، تمامی موهای زائد از بین میروند و کارایی آن نیز نسبت به روشهای دیگر بسیار بالاتر و دائمی خواهد بود. در ادامه بیشتر درباره فواید لیزر موهای زائد صورت و بدن صحبت میکنیم.
سرعت عمل بالا
یکی از مهمترین فواید لیزر موهای زائد بیکینی این است که پالس ساطع شده در کسری از ثانیه، موهای زائد را از بین میبرد. به این ترتیب برای اصلاح نواحی کوچکی مانند پشت لب و بیکینی با استفاده از لیزر، زمان بسیار کمی لازم خواهد بود.
نتیجه بخش بودن
از دیگر فواید لیزر موهای زائد بدن میتوانیم به اثربخشی بالای آن اشاره کنیم. به گونهای که اغلب افراد پس از طی کردن جلسات لیزر خود دیگر شاهد رویش موهای زائد نخواهند بود.
عدم محدودیت
لیزر کردن موهای زائد برای هر ناحیهای از بدن مانند صورت، بیکینی، زیر بغل، گردن و … امکانپذیر است و به کمک دستگاههای متنوع، دیگر محدودیتی برای نواحی مختلف بدن وجود نخواهد داشت.
حذف موهای زیرپوستی
بعد از اکثر روشهای اصلاح موهای زائد، برخی از موها راهی به بیرون پوست نمییابند به همین دلیل به صورت زیرپوستی رشد میکنند. اما به کمک لیزر، مو از ریشه تخریب شده و دیگر شاهد رشد موهای زیرپوستی و مشکلات ناشی از آن نخواهید بود.
عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد
شایعات زیادی درباره عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد شنیده میشوند که اغلب آنها منبع علمی ندارند و کاملاً بیاساس هستند. اما در این بخش درباره جدیترین عوارضی که ممکن است بعد از لیزر با آنها مواجه شوید توضیح خواهیم داد.
قرمزی و التهاب پوست
یکی از عوارض لیزر زیر بغل و بیکینی، قرمز و ملتهب شدن پوست است که معمولاً پس از گذشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خود به خود برطرف خواهد شد. اگر پوست حساسی دارید میتوانید در این مرحله از کرم مرطوب کننده یا کمپرس خنک استفاده کنید تا بهبودی خود را به دست آورید.
تحت تاثیر قرار دادن موهای تیره
جالب است بدانید اکثر دستگاههای لیزر برای از بین بردن موهای سیاه و ضخیم مناسب هستند. به همین دلیل اگر موهای زائد شما بور، قهوهای یا نازک باشند لازم است به سراغ دستگاههای خاصی بروید و جلسات لیزر نیز مدت زمان بیشتری طول میکشد.
آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟
در پاسخ به این سوال که آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟ باید بگوییم خیر. این روش بسیار ایمن بوده و طول موج دستگاه لیزر آسیبی به DNA سلولی وارد نمیکند و باعث بروز سرطان نیز نخواهد شد.
لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟
تا به اینجا درباره فواید و مضرات لیزر موهای زائد با شما صحبت کردیم. اما قبل از اقدام به انجام این کار، باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا مطئن شوید که لیزر برای شما روش مناسبی خواهد بود. برخی از موارد منع لیزر موهای زائد عبارتند از:
- وجود کلوئید روی پوست
- پوستهای حساس و دارای کهیر
- داشتن تاتو روی پوست ناحیه لیزر
- پوستهای برنزه شده بر اثر آفتاب یا سولاریوم
- مصرف داروهایی که باعث حساسیت پوست به لیزر میشوند
- خانمهای باردار به دلیل تغییرات هورمونی بهتر است لیزر را به تعویق بیندازند
علاوه بر این موارد اگر تحت درمان با داروهای ضد آکنه یا ضد انعقاد خون هستید، یا روی ناحیه مورد نظر عفونت پوستی فعال، خال یا زگیل دارید، بهتر است روش دیگری را جایگزین لیزر درمانی کنید و یا تا پایان دوره درمان خود صبر نمایید تا دچار عوارض لیزر زیر بغل و بیکینی نشوید.
نکات قبل از لیزر موهای زائد
حالا که همه موارد مهم را در خصوص لیزر کردن میدانید، بهتر است با نکات قبل از لیزر موهای زائد نیز آشنا باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را از این جلسات به دست آورید.
زمان مناسب شیو قبل از لیزر
جالب است بدانید شیو کردن موها قبل از لیزر، باعث کاهش درد و آسیبهای پوستی خواهد شد. علاوه بر آن، این کار باعث جذب بهتر اشعهها توسط پوست شده و کارایی لیزر را بیشتر میکند. اما زمان مناسب شیو قبل از لیزر، روز قبل از مراجعه به کلینیک است.
تعداد جلسات لیزر موهای زائد
تعداد جلسات لیزر موهای زائد بسته به نوع و رنگ پوست و موهای زائد شما کاملاً متغیر است؛ اما معمولاً به ۶ تا ۸ جلسه لیزر نیاز دارید تا بتوانید به نتیجه دلخواه، یعنی حذف ۹۰ درصد موهای زائد خود برسید. این تعداد برای نواحی مختلف بدن نیز متفاوت خواهد بود.
به عنوان مثال تعداد جلسات لیزر بیکینی بسیار بیشتر از تعداد جلسات مورد نیاز برای نواحی مانند ساعد یا ساق پا است. به طور معمول لازم است حدود ۶ تا ۸ جلسه به فاصله چند هفته به لیزر بروید و پس از اتمام جلسات نیز سالانه دو بار برای شارژ مراجعه کنید.
فاصله بین جلسات لیزر
دقت داشته باشید که در فواصل مشخصی که توسط پزشک تعیین میشود (بین ۳۰ تا ۴۵ روز) حتماً برای لیزر مراجعه کنید. چرا که اگر فاصله بین جلسات لیزر کم باشد، پوست زمان لازم برای بازسازی خود را نداشته و بیش از مواقع دیگر در معرض عوارضی از قبیل التهاب، سوختگی یا حساسیت قرار میگیرد.
اما اگر فاصله بین جلسات لیزر زیاد شود چه میشود؟ در این حالت موهای جدید به مرحله رشد میرسند و اثر لیزر از بین میرود. بدین ترتیب نتیجه درمان ضعیفتر شده و به تعداد جلسات لیزر بیشتری نیاز خواهید داشت.
سوالات متداول درباره فواید و مضرات لیزر موهای زائد
در این مطلب درباره فواید لیزر موهای زائد بیکینی، صورت و زیر بغل با شما عزیزان صحبت کردیم و نکات مهمی را در این زمینه در اختیارتان قرار دادیم. در ادامه نیز به سوالات پرتکرار کاربران درباره نکات قبل از لیزر موهای زائد پاسخ خواهیم داد:
آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟
خیر. این روش بسیار ایمن بوده و طول موج دستگاه لیزر آسیبی به DNA سلولی وارد نمیکند و باعث بروز سرطان نیز نخواهد شد.
لیزر موهای زائد برای چه کسانی ضرر دارد؟
در این مطلب درباره موارد منع لیزر موهای زائد صحبت کردیم؛ مطالعه آن را از دست ندهید.
ارسال نقد و بررسی