طرز استفاده از ضد جوش صورت

طرز استفاده از ضد جوش صورت

آشنایی با طرز استفاده از ضد جوش صورت به شما کمک می‌کند تا بتوانید به کمک این محصولات، پوستتان را کاملاً صاف و عاری از جوش و آکنه نمایید. ضد جوش صورت در مدل‌های مختلفی از قبیل اسپری، محلول، کرم و ژل تولید می‌شود و نقش بسزایی در درمان جوش‌ها خواهد داشت.

در این مطلب توضیح می‌دهیم که کرم ضد جوش چیست، چگونه باید از آن استفاده کنیم و بعد از ضد جوش چی بزنیم؟ پس پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای آن با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی را درباره این محصولات کسب نمایید.

کرم ضد جوش چیست؟

محصولات ضد جوش حاوی عناصر مختلفی هستند که همه آن‌ها در راستای کاهش چربی پوست و مبارزه با آکنه موثر می‌باشند. در ادامه این بخش مهم‌ترین ترکیبات به کار رفته در این محصولات را بررسی خواهیم کرد.

سالیسیلیک اسید

این اسید نقش مهمی در جلوگیری از انسداد منافذ پوست داشته و معمولاً در محصولات ضد آکنه از ۰٫۵ تا ۵ درصد سالیسیلیک اسید استفاده می‌شود. البته برخی افراد ممکن است با استفاده از آن دچار خارش و سوزش ملایمی در پوستشان شوند. برای مثال سالیسیلیک اسید موجود در ژل ضد جوش مویام باعث اثر بخشی فوری و موثر این محصول شده است.

طریقه استفاده از کرم ضد جوش

بنزوئیل پراکسید

وجود بنزوئیل پراکسید در محصولات ضد جوش موجب از بین بردن باکتری‌های مولد آکنه، چربی اضافه زیر پوست و سلول‌های مرده خواهد شد. دوز این ماده در ضد جوش‌های صورت معمولاً از ۲٫۵ تا ۱۰ درصد متغیر است. از عوارض کرم ضد جوش حاوی بنزوئیل پراکسید می‌توان به خشکی پوست، قرمزی، سوزش، خارش و پوسته ریزی اشاره کرد.

آلفا هیدروکسی اسید

آلفا هیدروکسی اسیدها ترکیبی از اسیدهای میوه هستند که برای از بین بردن سلول‌های مرده پوست و کاهش التهاب جوش مورد استفاده قرار می‌گیرند. معمولاً در ضد جوش‌ها از گلیکولیک اسید و لاکتیک اسید به این منظور استفاده می‌شود تا موجب تسریع رشد سلول‌های جدید و افزایش نرمی و لطافت پوست شوند.

گوگرد

سولفور یا گوگرد نوعی کانی است که موجب از بین رفتن سلول‌های مرده پوست و حذف چربی اضافه آن می‌شود. البته دقت داشته باشید که مصرف بیش از حد محصولات حاوی گوگرد ممکن است باعث خشکی پوست شوند.

بهتر است بخوانید:
خواص صابون گوگرد برای صورت، بدن و مو

فواید و عوارض کرم ضد جوش

هر محصول در کنار فواید خود، ممکن است باعث بروز عوارضی در برخی افراد شود و ضد جوش صورت هم از این قاعده مستثنا نیست. در این بخش عوارض و فواید کرم‌های ضد جوش را مشاهده می‌کنید:

فواید ضد جوش

  • رفع جای جوش
  • رفع التهابات پوستی
  • کاهش چشمگیر چربی پوست
  • صاف و یکدست کردن پوست
  • درمان جوش‌های سرسیاه و سرسفید
  • جلوگیری از بروز مجدد جوش و آکنه
  • برطرف کردن انسداد منافذ پوست
  • کمک به بازسازی سلول‌های پوستی

معایب کرم ضد جوش

  • زمان‌بر بودن روند درمان از چند هفته تا چند ماه
  • نیاز به ادامه دادن روند درمان حتی بعد از محو شدن جوش‌ها
  • احتمال بروز خشکی، پوسته ریزی و سوزش در طول درمان

عوارض کرم ضد جوش

طرز استفاده از ضد جوش صورت

طریقه استفاده از کرم ضد جوش بسیار مهم بوده و باید توجه داشته باشید که در صورت استفاده نادرست از این محصولات ممکن است آسیب‌های زیادی به پوستتان بزنید. البته توصیه می‌کنیم هنگام مصرف آن‌ها به دستورالعمل درج شده روی بسته‌بندی توجه داشته باشید.

به طور کلی نحوه استفاده از کرم ضد جوش طبق مراحل زیر است:

مرحله اول: شستشوی صورت

ابتدا لازم است به کمک یک ژل شستشوی مخصوص پوست‌های چرب، پوستتان را بشویید تا کاملاً تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد. به این ترتیب می‌توانید مطمئن شوید که کرم ضد جوش تاثیر حداکثری را روی پوست شما خواهد داشت.

بهتر است بخوانید:
بهترین ژل شستشوی صورت چرب و جوشدار

مرحله دوم: روش استفاده از ضد جوش صورت

پوست صورت را کاملاً خشک کرده و سپس ضد جوش را تنها روی نواحی دارای جوش و اکنه پخش کنید. البته باید بدانید که روش استفاده از کرم ضد جوش با توجه به محصول متفاوت است و برخی از این محصولات برای استفاده در کل صورت مناسب هستند. اما متخصصان توصیه می‌کنند ضد جوش را فقط روی جوش و آکنه بزنید.

روش استفاده از ضد جوش صورت

مرحله سوم: بعد از ضد جوش چی بزنیم؟

در پاسخ به این سوال که بعد از ضد جوش چی بزنیم؟ باید بگوییم ابتدا چند دقیقه به محصول زمان دهید تا کاملاً جذب جوش‌ها شود. سپس می‌توانید از یک کرم مرطوب کننده فاقد چربی و مواد کومدوژنیک برای رطوبت رسانی به پوستتان استفاده کنید.

پیشنهاد می‌کنیم مرطوب کننده‌ای را انتخاب نمایید که با داشتن آنتی اکسیدان‌های قوی و مواد موثر بتواند به ترمیم و بهبود بافت پوست کمک کند.

مدت استفاده از کرم ضد جوش چقدر است؟

مدت استفاده از کرم ضد جوش با توجه به شدت جوش‌ها، نوع پوست و ترکیبات محصول در هر فرد متفاوت است؛ اما به طور کلی برای کسب نتیجه لازم است ۲ هفته تا یک ماه و نیم به طور مرتب از این محصولات استفاده کنید.

جالب است بدانید ضد جوش‌های حاوی AHA و BHA برای خشک کردن سریع جوش فرموله شده‌اند؛ در حالیکه محصولات حاوی بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک به مدت زمان بیشتری برای اثربخشی نیاز خواهند داشت.

نکته مهم در طریقه استفاده از کرم ضد جوش این است که باید پشتکار داشته باشید، نا امید نشوید و حتی در صورت مواجهه با جوش‌های جدید هم استفاده از محصول را قطع نکنید.

مدت استفاده از کرم ضد جوش

سوالات متداول درباره نحوه استفاده از کرم ضد جوش

در این مقاله درباره ترکیبات، عوارض و خواص کرم ضد جوش با شما عزیزان صحبت کردیم و برایتان توضیح دادیم چگونه باید از این محصولات استفاده کنید تا بهترین نتیجه را کسب نمایید. اما با توجه به تنوع بالای انواع ضد جوش ممکن است باز هم با سوالاتی مواجه شوید که می‌توانید در بخش نظرات آن‌ها را با ما درمیان بگذارید:

طرز استفاده از ضد جوش صورت چگونه است؟

در این مقاله تمامی مراحل استفاده از این محصولات را به صورت کامل شرح داده‌ایم، آن را از دست ندهید.

بعد از ضد جوش چی بزنیم؟

بعد از جذب کامل ضد جوش می‌توانید از کرم مرطوب کننده فاقد چربی و سبک استفاده کنید.