یکی از معیارهای زیبایی، داشتن مژههای بلند و پرپشت است که در سالهای اخیر بیش از همیشه مورد توجه خانمها قرار میگیرد. به همین دلیل افراد زیادی به انواع کاشت مژه دائم ، موقت یا اکستنشن مژه روی آوردهاند تا بدون نیاز به ریمل چشم بتوانند همیشه آراسته به نظر برسند.
اما جالب است بدانید این روشها تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند و برای اینکه بتوانید تشخیص دهید کدام یک برای شما مناسبتر است باید این تفاوتها را بدانید. در این مقاله قصد داریم برایتان توضیح دهیم اکستنشن مژه چیست ، چه انواعی دارد و تفاوت آن با کاشت مژه در چه مواردی است. پس پیشنهاد میکنیم تا انتهای آن با ما همراه باشید.
اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه روشی است که در آن با استفاده از چسب مژه دائمی، تارهای مژه به مژههای طبیعی شما چسبانده میشوند. مژههایی که برای اکستنشن مژه به کار میروند دارای سایزهای مختلفی هستند که از ۶ تا ۱۸ میلیمتر، بسته به سلیقه شما و مدل چشمانتان متغیر خواهد بود.
در این روش مژههای مصنوعی که شباهت زیادی به موی طبیعی دارند، به صورت تک به تک روی پلک بالا قرار میگیرند و باعث ایجاد مژههای بلند و پرپشت خواهند شد.
انواع اکستنشن مژه با توضیح
با توجه به حالت چشمها و مژههای شما، روشهای مختلفی برای اکستنشن مژه وجود دارد. در این بخش انواع اکستنشن مژه با توضیح هر یک را برایتان بیان میکنیم تا بتوانید تصمیم بگیرید کدام مدل برای شما مناسب است:
مگا والیوم
اگر مژههای کمپشتی دارید، مدل مگا والیوم برایتان مناسب است. در این روش از مژههای مصنوعی با ضخامت ۰٫۳ تا ۰٫۵ میلیمتر استفاده میشود و ۵ تا ۱۵ تار مژه روی یک تار مژه طبیعی قرار میگیرند. اکستنشن مگا والیوم بیشترین حجم را روی مژهها ایجاد میکند.
والیوم
در این روش بین هر دو تار مژه طبیعی شما، ۲ تا ۵ تار مژه مصنوعی با ضخامت ۰٫۵ میلیمتر قرار میگیرد که این امر باعث میشود تراکم و حجم نهایی مژهها بیشتر از دیگر انواع اکستنشن باشد.
کلاسیک
در اکستنشن کلاسیک بین هر ۲ تار مژه طبیعی، ۱ تار مژه مصنوعی به ضخامت ۰٫۴ میلیمتر قرار میگیرد که نمایی طبیعی به چشمان شما خواهد بخشید.
اسپایکی
اکستنشن اسپایکی متدی متفاوت نسبت به روشهای فوق است که در آن مژههای مصنوعی با سایزهای متفاوت به تک تک مژههای طبیعی شما متصل میشوند.
گربهای
در اکستنشن مژه گربهای هر چه به گوشه خارجی چشمها نزدیک میشویم، تراکم و سایز مژهها بیشتر میشود و چشمها کشیدهتر دیده خواهند شد.
هیبریدی
این روش نوعی اکستنشن نامرتب است که از نظم و قانون خاصی پیروی نمیکند و امروزه طرفداران زیادی دارد.
کاشت مژه چیست؟
جالب است بدانید کاشت مژه به دو روش موقت و دائم انجام میشود که امروزه مدل موقت آن رایجتر و محبوبتر است. این روش با موهایی انجام میشود که نزدیکترین جنس را به موهای طبیعی دارند.
کاشت مژه دائم
کاشت مژه دائم باید توسط پزشک متخصص و با بیهوشی موضعی یا کامل انجام شود. در این روش برشهای بسیار ریزی روی پلک بالایی و گاهی پایینی ایجاد شده و فولیکولهای موی طبیعی در آنها قرار میگیرند. توجه داشته باشید که انواع کاشت مژه دائم بیشتر برای افرادی توصیه میشود که بر اثر بیماری یا آسیبهایی مانند سوختگی مژههای طبیعی خود را از دست دادهاند.
کاشت مژه موقت
در روش کاشت مژه موقت، تارهای مژه مصنوعی به کمک نوعی چسب گیاهی و موقت روی مژهها یا زیر آنها قرار میگیرند و باعث زیباتر شدن حالت چشم و مژههای شما خواهند شد. ماندگاری این روش بسته به نوع نگهداری، بین ۲ تا ۴ هفته است.
انواع مدل کاشت مژه موقت کدامند؟
انواع مدل کاشت مژه موقت شامل ۴ تکنیک میشوند که عبارتند از: کاشت تار به تار، کاشت سه بعدی، کاشت مژه ابریشمی و کاشت نامرئی. در این روشها با استفاده از مژه مصنوعیهای مختلف با سایز و حجم دلخواه شما، به مژههایتان نمای بهتری خواهند بخشید.
فرق کاشت و اکستنشن مژه چیست؟
حالا که میدانید کاشت و اکستنشن مژه چه تکنیکهایی هستند، نوبت آن رسیده که درباره فرق کاشت و اکستنشن مژه با شما صحبت کنیم. این تفاوتها بسیار جزئی و کوچک هستند، اما به شما کمک میکنند تا بهترین روش را برای خودتان انتخاب نمایید.
ماندگاری
اولین فرق کاشت و اکستنشن مژه در میزان ماندگاری آنها است. ماندگاری کاشت موقت حدوداً ۲ الی ۴ هفته بوده در حالیکه اکستنشن مژه بین ۲۱ تا ۳۰ روز باقی خواهد ماند.
نیاز به ترمیم
مدل های کاشت مژه مصنوعی نیازی به ترمیم ندارند و پس از گذشت مدت مشخصی، با شل شدن چسب به راحتی کنده خواهند شد. اما اکستنشن مژه باید بعد از ۳۰ روز ترمیم شود و در صورتیکه بخواهید آنها را ریموو کنید باید به سالن آرایشی مراجعه نمایید تا این کار به کمک ریموور مخصوص انجام شود.
زمان و نحوه انجام
کاشت مژه در مدت زمان نسبتاً کوتاهی انجام میشود، اما اکستنشن مژه حدوداً ۲ ساعت به طول میانجامد. البته این زمان بسته به مدلی که انتخاب میکنید متفاوت خواهد بود. جالب است بدانید ترمیم اکستنشن از کاشت اولیه آن سختتر بوده و نیاز به مهارت بیشتری دارد.
تفاوت کاشت مژه موقت و دائم چیست؟
اولین و مهمترین تفاوت کاشت مژه موقت و دائم در این بوده که روش موقت در سالنهای زیبایی یا توسط خود شما قابل انجام است؛ اما کاشت مژه دائم باید در یک محیط استریل، توسط پزشک با بیهوشی موضعی یا کامل انجام شود.
ماندگاری
انواع مدل کاشت مژه موقت همانطور که از نامشان پیداست، ماندگاری کمی دارند که معمولاً بین ۲ تا ۴ هفته است. در حالیکه کاشت دائمی مژه، همیشه روی چشمان شما باقی خواهد ماند و نیازی به ترمیم نیز ندارد.
هزینه
مدل های کاشت مژه مصنوعی موقت را میتوانید با هزینه ناچیزی برای مدتی کوتاه داشته باشید، اما کاشت مژه دائمی روشی پر هزینه است.
تفاوت انواع کاشت مژه دائم و موقت برای افراد مختلف
اگر مژههای شما به صورت طبیعی و ژنتیکی بسیار کوتاه هستند یا بر اثر حوادثی از قبیل سوختگی، تتو یا بیماری آنها را از دست دادهاید با کاشت مژه دائم میتوانید برای همیشه این مشکل را حل کنید. البته توجه داشته باشید که بیماران مبتلا به آلوپسی نمیتوانند کاشت مژه دائمی انجام دهند.
مدل های کاشت مژه مصنوعی برای افرادی مناسب است که مژههای بیحالت یا کوتاهی دارند یا علاقهای به استفاده ریمل ندارند. اگر جزو این دسته هستید، با کاشت مژه موقت تا مدتی نیاز به آرایش چشم نخواهید داشت.
سوالات متداول درباره تفاوت کاشت مژه موقت و دائم با اکستنشن
در این مقاله به بررسی انواع اکستنشن مژه با توضیح پرداختیم و درباره تفاوت مدل های کاشت مژه مصنوعی با دائم نیز صحبت کردیم. اما با توجه به تنوع این روشها ممکن است باز هم سوالاتی برایتان ایجاد شود که در این بخش به آنها پاسخ خواهیم داد:
اکستنشن مژه چیست؟
در این مقاله درباره انواع اکستنشن مژه با توضیح هر یک صحبت کردیم؛ پس آن را از دست ندهید.
فرق کاشت و اکستنشن مژه در چیست؟
انواع مدل کاشت مژه موقت یا دائم در مواردی مانند میزان ماندگاری، نیاز به ترمیم، زمان و نحوه انجام با اکستنشن مژه تقاوت دارند که در این مقاله میتوانید آنها را بخوانید.
ارسال نقد و بررسی