مراقبت از ناخن کاشت باعث افزایش ماندگاری کاشت ناخن شما و جلوگیری از بروز عوارض این کار خواهد شد. اگر تجربه کاشت ناخن را داشته باشید، حتماً میدانید که داشتن ناخنهای آراسته و منظم چه احساس شادابی و زیبایی به شما خواهد بخشید.
اما برای حفظ این زیبایی لازم است روشهای مراقبت بعد از کاشت ناخن را بدانید و آنها را رعایت کنید. در این مقاله میخواهیم درباره این روشها صحبت کنیم و شما را در این خصوص راهنمایی کنیم. پس پیشنهاد میکنیم تا انتها با ما همراه باشید.
مراقبت های بعد از کاشت ناخن
معمولاً خانمها برای بالا بردن اعتماد به نفس و زیبایی دستهای خود کاشت ناخن انجام میدهند. اگر شما هم از این دسته هستید، باید توجه داشته باشید که مراقبت های بعد از کاشت ناخن بسیار بیشتر از زیبایی دستانتان اهمیت دارد. چرا که در صورت رعایت نکردن برخی موارد، به ناخنها و دستهای شما آسیبهای جبران ناپذیری وارد خواهد شد.
با این حساب برای مراقبت از ناخن کاشت لازم است موارد به ظاهر سادهای را رعایت کنید تا در صورت بلند شدن ناخنها هم زیبایی دستانتان حفظ شود و هم دچار مشکل و آسیب دیدگی نشوید.
استفاده از روغن کوتیکول
روغن کوتیکول قوام نسبتاً کمی دارد و به راحتی جذب پوست میشود. این روغنها معمولاً حاوی روغنهای گیاهی، اسید سیتریک و ویتامینهای مختلفی هستند که با تغذیه و هیدراته نگه داشتن ناخنها، باعث جلوگیری از شکنندگی، کدر شدن و ترک خوردن آنها خواهند شد.
از دیگر خواص روغن کوتیکول میتوانیم به محافظت از لاک ژل، افزایش رشد ناخنها و نرم شدن آنها اشاره کنیم. پس اگر میپرسید برای ماندگاری کاشت ناخن چه باید کرد ؟ توصیه میکنیم هر روز چند قطره از این روغن را روی کوتیکول ناخنها ماساژ دهید تا کاملاً جذب شود.
پرهیز از جویدن ناخن
بسیاری از افراد برای غلبه بر ناخن جویدن، اقدام به کاشت ناخن میکنند. اما گاهی این کار نیز نمیتواند باعث شود این عادت بد را ترک کنید. اما برای مراقبت از ناخن کاشت لازم است در برابر این کار مقاومت کنید. چرا که جویدن و کندن ناخنهای کاشته شده نه تنها باعث نازیبا شدن دستانتان میشود؛ بلکه به ناخن طبیعی شما نیز آسیبهای زیادی را وارد خواهد کرد.
کوتاه کردن و سوهان کشی ممنوع!
اگر از آن دسته افرادی هستید که در فاصله بین دو ترمیم ناخنهایشان را کوتاه میکنند، باید بگوییم این کار به ظاهر ساده بسیار اشتباه است. در واقع کوتاه کردن ناخن کاشته شده باعث از بین رفتن مهر و موم بالای ناخن شده و احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن را بالا خواهد برد.
استفاده از دستکش
ظرف شستن با ناخن کاشت بهتر است با دستکش انجام شود تا ماندگاری کاشت ناخن به بیشترین حالت خود برسد. جالب است بدانید قرار دادن مداوم دستها در معرض رطوبت زیاد باعث از بین رفتن استحکام و زیبایی اولیه ناخنهای کاشته شده خواهد شد.
مدت زمان ترمیم کاشت ناخن
مدت زمان ترمیم کاشت ناخن بسته به نوع کاشتی که انجام دادهاید و سرعت رشد ناخنهایتان متغیر است. اما به صورت تقریبا باید هر ۳ تا ۴ هفته یک بار برای ترمیم ناخنها به سالن زیبایی مراجعه کنید. در غیر این صورت با بلند شدن ناخنهایتان، آنها بیشتر در معرض شکستن و هوا گرفتن قرار خواهند داشت.
برای ماندگاری کاشت ناخن چه باید کرد؟
در این بخش میخواهیم چند راز ماندگاری کاشت ناخن را در اختیارتان قرار دهیم. این کارهای ساده باعث میشوند علاوه بر افزایش دوام کاشت ناخن، در فاصله بین دو ترمیم همچنان ناخنهای زیبایی داشته باشید.
- در زمانهای مشخص (۳ الی ۴ هفته یکبار) ناخنهای خود را ترمیم کنید
- از کندن کاشت ناخن پرهیز کنید
- از استونها و پاککنندههای حاوی استون و الکل استفاده نکنید
- سعی کنید هنگام کار از دستکش استفاده کنید
- از ناخنهای خود به عنوان ابزار استفاده نکنید
- ناخنهای خود را زیاد در معرض آب و رطوبت قرار ندهید
- از مصرف مواد آرایشی چرب اجتناب کنید
- آتش و حرارت را از ناخنهای کاشته یا ژلیش شده خود دور نگه دارید
- ناخنهایتان را با کرم مرطوب کننده مرطوب کنید
- از روغنهای مخصوص کوتیکول استفاده کنید
- مانیکور کردن بعد از ریمو را فراموش نکنید
- مراقبت باشید ناخنهای شما هوا نکشند
- ریموو کردن ناخنها را به متخصص بسپارید
مراقبت بعد از کاشت ناخن چه تاثیری در هوا کشیدن ناخنها دارد؟
هوا کشیدن ناخن بعد از کاشت معمولاً در اثر دو عامل اتفاق میافتد؛ عدم مراقبت بعد از کاشت ناخن و تسلط نداشتن ناخنکار. به عنوان مثال در صورت ضربه خودن به ناخنها شاهد هواکشی از وسط آنها خواهید بود و در صورت استفاده مداوم از ناخن به عنوان ابزار یا برای تایپ کردن نیز ناخنها از قسمت جلو هوا میگیرند.
اما در صورتیکه شاهد هوا گرفتن ناخنها از ناحیه کوتیکول یا جدا شدن قالبی آنها از ناخن طبیعی بودید، باید بدانید که این مساله ربطی به مراقبت های بعد از کاشت ناخن ندارد. این مشکل عموماً به دلیل کاشت نادرست، مواد گذاری اشتباه، فاسد شدن مواد کاشت، عدم استفاده از پرایمر ناخن، وجود کوتیکول اضافی در ریشه ناخن و مواردی از این دست اتفاق میافتد.
در نهایت توجه داشته باشید اگر ناخنهایی با صدف چرب دارید، لازم است از پرایمر اسیدی با درصد بالا استفاده کنید تا مواد از روی ناخنهایتان بلند نشود. پس حتماً هنگام کاشت این موضوع را به آرایشگر خود یادآوری کنید.
سوالات متداول درباره مراقبت های بعد از کاشت ناخن
در این مقاله تمامی نکات مهم برای مراقبت بعد از کاشت ناخن را در اختیار شما قرار دادیم؛ امیدواریم با رعایت این موارد بتوانید زیبایی و سلامت ناخنهایتان را حفظ کنید. در این بخش نیز به سوالات متداول کاربران در این خصوص پاسخ میدهیم:
برای ماندگاری کاشت ناخن چه باید کرد؟
در این مطلب چندین راز ماندگاری کاشت ناخن را شرح دادیم، پیشنهاد میکنیم آن را بخوانید.
مدت زمان ترمیم کاشت ناخن چقدر است؟
بسته به نوع کاشتی که انجام دادهاید و سرعت رشد ناخنهایتان، تقریباً باید هر ۳ تا ۴ هفته یک بار برای ترمیم ناخنها به سالن زیبایی مراجعه کنید.
ارسال نقد و بررسی